Weekend og ferieaflastning

Borgerne der bliver visiteret til aflastning på Vænget 51 er borgere der er rimelige selvhjulpne

  •  

 

Weekenden:

Samvær og oplevelser er omdrejningspunktet i weekendens aktiviteter, som planlægges sammen med borgerne. Aflastningen råder over flere busser, og vi tager gerne på små udflugter til skov og strand, hvis vejret og humøret er til dét, eller et café besøg. 
Et ophold er "mere" end aflastning! Det er her borgerne mødes med vennerne, og her der opstår nye venskaber. Et ophold er på den måde med til at opbygge og udvikle sociale kompetencer og relationer.

Ferie og weekendaflastning i Årre.

Aflastningen i Årre tilbyder spændende og aktive weekend- og ferieture til borgere fra 10 år og opefter.

Huset i Årre er lyst og venligt og ligger på en dejlig stor naturgrund med bålplads, fodboldbane, gynger m.m. Huset har 6 soverum, 2 toiletter og 2 baderum. Derudover er der et dejligt køkken/alrum, som fungerer som et naturligt samlingspunkt for borgerne.

Weekendophold:

Alle weekender har sit eget "tema", og vi forsøger naturligvis at sammensætte et varieret og spændende program ud fra borgernes interesser. Besøg i sommer/legeland er altid en succes, men et tema kan også være lejr og bål, togture, sommerhus med pool, disco og meget mere.

Et weekend-ophold starter fredag efter dagtilbud og slutter søndag mellem kl. 18:00 og 18:30, hvor brugerne hentes i Årre.

Ferieture

Aflastningen i Årre tilbyder hvert år et antal ferieture, som planlægges sammen med borgerne - kun fantasien sætter grænser!

Vi laver spændende udflugter, men der er også plads til feriehygge og afslapning med vennerne.