•  
  •  
  •  

Støttecenter Varde danner rammen for tilbud til § 85

Vi er 11 medarbejdere, som alle arbejder med at skabe rammer og udvikling for mennesker med nedsat funktionsevne i hele kommunen.

Vi har åbnet alle dage på nær lørdag, hvor der er mulighed for social træning og samvær, for sund kost samt udviklende læringsforløb.

Her er mulighed for at købe en ret mad med hjem til fryseren samt bestille/smøre en madpakke på Krogen 3, 6800 Varde

Vi har en IBG tavle hvor du kan se vores tilbud, igangværende læringsforløb, billeder fra arrangementer, vores madplan og andet. Husk at tjekke tavlen for dine muligheder.

Åbningstider Krogen 3

Mandag            15-21

Tirsdag             15-19

Onsdag             15-19

Torsdag             15-21

Fredag               15-19

Lørdag lukket

Søndag              15-19

Åbningstider støttecenter Lindely, 6870 Ølgod

Torsdag             15-18

Kurser og møder

Krogen 3 danner også rammen for afholdelses af kurser og møder, som afholdes i Samstyrken. Her laver vores servicehold forplejning. Se mere praktisk info her 

Aktivitetsråd

Vi har et aktivitetsråd med repræsentanter fra både §85 samt vores lokale botilbud Humle 2. Har det interesse så kontakt personalet og hør om dine muligheder for at deltage i dette råd.

Opgangsbotilbud Humlehaven 2, 6800 Varde

Udover støttecenter så hører Humlehaven 2 også ind under vores tilbud med 6 pladser. Humlehaven er et tilbud hvor der ydes let støtte og hvor borgerne har mulighed for at benytte støttecenter samt tilbudene i det omfang, som den enkelte finder relevant.

 

 

AFDELINGSLEDER

Charlotte Lyst
Kirkegade 60, Humlehaven 2 og Støttecenter

tlf. 7994 6175
chly@varde.dk